0

Kate Moss, Georgia May Jagger and Rita Ora attend a Rimmel London Event.Kate Moss is één van de grootste topmodellen ooit en je zou zeggen dat de wereld aan haar voeten ligt. Toch blijkt dat vies tegen te vallen en dat heeft alles te maken met haar verleden.

Tijdschrift Playboy is zestig jaar geworden en dat moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Je begrijpt, op zo’n feestje kan Kate Moss niet ontbreken en het topmodel poseerde dan ook voor de cover van het jubileum nummer. Helaas was het niet alleen maar feest voor Kate. Playboy had namelijk een groot event in gedachten ter ere van hun zestigjarige bestaan en wilde dat graag vieren in Los Angeles. Dat leverde alleen een klein probleempje op…

Kate heeft namelijk nog steeds problemen met het inkomen van Amerika na het hele Cocaïne Kate incidentje in 2005. Blijkbaar kan het land het niet echt waarderen dat het model niet van het witte poeder af kon blijven en wil ze haar liever niet op bezoek hebben. Playboy moest dus noodgedwongen een nieuwe locatie uitzoeken en het lijkt erop dat Londen de nieuwe place to be is voor het feestje.

Een bezoekje aan Los Angeles zit er voor Kate niet in.

Een bezoekje aan Los Angeles zit er voor Kate niet in.

De cover uit 2005 waaruit bleek dat Kate Moss niet vies was van een lijntje.

De cover uit 2005 waaruit bleek dat Kate Moss niet vies was van een lijntje.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties