0

kate moss lindsay lohan 150Als het grootste feestbeest uit Los Angeles het grootste feestbeest uit Londen tegenkomt, kan dat voor flink wat vuurwerk zorgen. Kate Moss en Lindsay Lohan kwamen elkaar tegen in een Londens restaurant en waren niet bepaald blij om elkaar te zien.

Volgens bronnen is Kate niet happy met het bezoek van Lindsay aan de Engelse hoofdstad en dat heeft alles te maken met haar man Jamie Hince. Lohan leerde hem vorig jaar kennen toen ze samen aan een muzikaal project werkten en zou nu ook weer contact met hem hebben opgenomen. Dit schoot bij Kate totaal in het verkeerde keelgat.

”Lindsay en Kate hadden een grote ruzie in het Chiltern Firehouse. Het ging maar door en Kate leek extreem geïrriteerd over het feit dat Lindsay contact had opgenomen met Jamie. Ze was er luidkeels over aan het schreeuwen, ook tegen tafelgenoten”, aldus een insider.

Volgens diezelfde insider is Kate sowieso niet te spreken over het feit dat Lindsay naar Londen is gekomen en plannen heeft om daar te wonen. ”Ze mogen elkaar absoluut niet en ze wist dat ze elkaar vroeg of laat zouden tegenkomen, aangezien ze allebei zoveel op stap gaan.”

  • kate moss 500 2
    Kate Moss
  • lindsay lohan 500
    Lindsay Lohan

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties