0

kanyeKim Kardashian zei kort geleden nog in een interview dat ze niet wilde dat haar baby North verwend op zou groeien. Toch lijkt het erop alsof hubby Kanye geen boodschap heeft aan de wens van zijn vrouw. Voor de kerstcadeaus is hij als daddy namelijk flink aan het spenden geslagen.

Het wordt een mooie Kerst voor Nori West dit jaar. Het 18 maanden oude kind krijgt van Santa Kanye dit jaar namelijk voor 74.000 dollar aan cadeaus. Onder de kerstboom vindt de kleine North onder andere een tiara van zo’n 12.000 dollar. Altijd handig. Ook krijgt ze een speelgoed replica van zijn eigen zwarte SUV: dé wens van elke peuter.

Kanye wil dat zijn dochtertje een echte prinses is en tijdens het spelen heeft Nori dan natuurlijk niks aan een plastic variant. Daarnaast is de rapper super happy met het idee van een mini SUV voor zijn kleintje. Maar, Kimmy hoeft niet jaloers te zijn op haar dochtertje. Ook voor zijn wifey pakt Kanye uit. Alhoewel, hij stuurde een stylist erop uit om voor Kim designer kleren, schoenen, tassen en juwelen in te slaan.

Het belooft een mooie Kerst te worden in huize Kimye…

  • BP_24983518

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties