0

justin miranda orlando 150Ibiza is op dit moment dé hotspot voor menig vakantievierende celeb. Het is dan dus ook niet zo gek als je elkaar daar tegenkomt, wat maandagavond gebeurde met Justin Bieber en Orlando Bloom. Het werd alleen niet een heel gezellig onderonsje tussen de mannen en dreigde helemaal uit de hand te lopen.

Justin en Orlando kregen, in het bijzijn van Paris Hilton en P.Diddy, ruzie in een restaurant op het Spaanse partyeiland. De twee zouden woorden hebben gekregen over vrouwen. Bieber werd twee jaar terug erg close gespot met Orlando’s toenmalige vrouw Miranda Kerr en een paar maanden geleden was het Bloom die gezien werd in het gezelschap van Selena Gomez, met wie Justin weer een relatie had. Een soort partnerruil kwestie dus.

De blonde zanger zou het restaurant na de ruzie zijn ontvlucht nadat Orlando hem zou hebben proberen te slaan. Om de acteur nog even een klap na te geven, plaatste Justin een paar uur na de uitbarsting een foto van een huilende Orlando op Instagram nadat hij eerder een plaatje van Miranda Kerr op zijn account zette en deze snel er weer afhaalde. Volgens US Weekly zou de foto vorig jaar september zijn gemaakt, tijdens de première van het toneelstuk Romeo & Juliet waarin de acteur de hoofdrol speelde.

Bekijk de foto’s die Justin op Instagram plaatste en een video van het incident hieronder.

  • foto miranda
    De foto die Justin online zette om 'm er snel weer af te halen
  • orlando  500 1
    De foto die Justin plaatste op Instagram
  • justin 500
  • orlando 500

www.instagram.com/justinbieber

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties