0

joe miggler 150Lichaamsversieringen in de vorm van piercings en tatoeages zijn tegenwoordig allang geen taboe meer. Steeds meer mensen lopen er mee rond, maar je kan ook overdrijven. De Duitse Joel Miggler uit Duitsland is iets te ver doorgeslagen in zijn gezichtsversieringen.

De 23-jarige jongen begon al op zijn dertiende te experimenteren met extreme tatoeages en piercings. Het begin met stretchers in zijn oorlellen, maar dit vond Joel niet extreem genoeg. Hij heeft twee gaten van 36 millimeter in zijn kaken laten maken en wil die graag laten oprekken tot 40 millimeter. Ondanks zijn extreme uiterlijk zegt Joe dat de ‘tunnels’ zijn dagelijkse leven niet veranderd hebben. Hij neemt nu gewoon iets kleinere happen tijdens het eten.

Op straat heeft Joel wel moeten leren omgaan met starende blikken. ”Ik krijg heel wat kritiek te verduren op sociale media. Ik heb al heel wat beledigingen moeten slikken. Het maken van de gaten in mijn kaken deed geen pijn omdat het onder lokale verdoving gebeurde”, aldus de jongen.

Bekijk de foto’s van deze bizarre lichaamsversiering hieronder!

  • joe miggler 500
  • joe miggler 500 1

www.facebook.com/punkyburmese

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties