0

Fashion Rocks 2014We kennen allemaal de lieve Jay Manuel wel van America’s Next Top Model’ de voormalige 42-jarige make-up artiest en jurylid stond bekend als Mr. Jay in de hitserie. Jay verscheen in 2012 voor het laatst in de show, maar wist in ieder geval flink wat centen te verdienen.

Jay gaat nu door een diep dal, want zijn huis in Connecticut is totaal onbewoonbaar geworden. De make-up guru had zijn eigen droomhuis laten bouwen, maar werd in februari gedwongen om zijn huis te verlaten. “The rot uncovered was consistent with a poorly build home over 75 years old”, aldus een insider. Dit is voor Jay een living nightmare én klaagde het team dat aan zijn huis had gebouwd aan.

Dit maakte alles nog erger, want er werd helemaal niets met de zaak gedaan. De verzekeringsmaatschappij wilde ook al niet opdraaien voor de kosten, waardoor Jay gedwongen werd om zijn huis opnieuw te laten bouwen. Nu wordt zijn huis opnieuw gebouwd en verblijft hij tijdens de feestdagen bij zijn familie.

Tja, soms zit het even heel zwaar tegen, maar het komt hopelijk wel weer goed met Mr. Jay.

  • Fashion Rocks 2014
    Jay Manuel
  • 10852972_345308778963727_1860654723_n
    Mrjaymanuel: ...but I'm really here! #HomeSweetHome for the #holidays!?!! #dontask #KeepingItReal #LifeHappens #OneDayAtATime

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties