0

150 JewelDat merken allerlei bizarre fotoreportages maken om tot de mooiste fashion shoots te komen, is geen geheim. De meest exotische beesten worden overgebracht en zelfs spinnen en andere insecten zijn helemaal hot voor op de beelden. Maar merken kunnen soms ook te ver gaan.

Zo ook dit Italiaanse sieradenmerk Jewelry Brand Shield. Zij hebben namelijk een campagne met een wel heel apart thema: boulimia. Althans daar lijkt het sterk naar te verwijzen. Tuurlijk zal het voornamelijk gaan om het showen van de sieraden, maar de vrouwen worden in wel heel aparte posities voor de camera gezet.

De vrouwen staan namelijk op drie van de campagnefoto’s met hun vingers in hun mond waarbij de associatie met het eetprobleem sterk gelegd kan worden. Daarnaast zou het wel en hele toevallige samenloop van dingen moeten zijn als het allemaal niét over de eetproblemen zou gaan, maar vervolgens wel alles ermee te maken heeft. Zo heet de campagne ook Disorders Sisters; zou dat een link zijn naar het engelse eating disorder?

De fotograaf Diego Diaz Marin biedt zijn excuses aan en zegt totaal niet gedacht te hebben aan het eetprobleem. De foto’s zouden juist het verhaal moeten vertellen van twee zussen die een magie en darkness uitstralen. Wat vindt jij? Zou dit allemaal één grote marketingstunt zijn? Of is het echt een vergissing en dus een onhandige samenloop van verschillende dingen?

Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

  • Italian Brand
  • Jewel
  • Jewel2

www.schieldcollection.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties