0

kim 150De celebs zijn niet vies van een een beetje Photoshop om hun kiekjes iets op te poetsen. Zo wordt Beyoncé er vaak van beschuldigd dat zij haar dijen een stuk slanker zou laten maken met dit technische middeltje, maar ze is lang niet de enige.

Deze week konden we de drie covers bewonderen van het januari issue van de Britse Elle met Kim Kardashian daarop. De reality ster is na haar bevalling onwijs hard aan haar figuur gaan werken en zit dan ook strakker dan ooit in haar vel. Het nummer gaat over ‘confidence’ en daar lijkt de mama van één nu een perfect rolmodel voor te zijn, alleen schijn bedriegt.

Op één van de drie covers is namelijk duidelijk te zien dat Kim haar dijen heeft laten photoshoppen, wat natuurlijk tegenstrijdig is met het zelfvertrouwen thema. In haar naaktshoot voor Paper waren deze toch een stuk voller dan nu en vertoonde ze ook geen rare lijnen. Iedereen is dol op de curves van Mrs. West, dus het is nergens voor nodig om deze te bewerken.

Daarnaast lijkt de huid van de reality ster op alle kiekjes wel heel erg smooth. De meeste dames vertonen op 34-jarige leeftijd wel een aantal lijntjes in het gezicht, maar Kim lijkt de eeuwige jeugd te bezitten. Het zou ons niks verbazen als ze dit ook heeft laten oppoetsen met Photoshop, net als haar nek die op de foto met de zwarte kokerrok wel extreem lang lijkt.

Bekijk de drie covers van Elle met Kim Kardashian hieronder en beoordeel zelf.

  • kim-kardashian-elle-uk-2015-cover-3
  • kim-kardashian-elle-uk-2015-cover-2
  • kim-kardashian-elle-uk-2015-cover-1

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties