0

karl lagerfeld 150Karl Lagerfeld staat bekend om zijn unieke designs en weet iedere fashionista keer op keer te verrassen met zijn collecties. Toch lijkt Karl nu te zijn gezwicht voor een wel heel bekend merk en het bijbehorende signature teken.

Fabrikant van New Balance, dé sneaker die de afgelopen twee jaar een grote comeback maakte in het straatbeeld, is boos. Het merk sleept Karl voor de rechter omdat het vindt dat zijn nieuwste sneakers verdacht veel lijken op die van New Balance. Zo zou de signature blokletter ‘N’, die New Balance al sinds de jaren zeventig op zijn sneakers gebruikt, één op één zijn overgenomen maar dan in de letter ‘K’.

Dit viel niet alleen het sneakermerk op. Ook op verschillende modeblogs werd de afgelopen tijd veel over de overeenkomsten gesproken. Wat denken jullie? Was Karl’s inspiratie op en lijken zijn sneakers inderdaad te veel op de wat meer budget variant van New Balance, of  wordt het allemaal maar overdreven en verschillen de sneakers wel degelijk van elkaar? Bekijk de twee schoenen hieronder!

  • karl 500
  • sneaker karl 500
    De sneaker van Karl Lagerfeld
  • new balance sneaker 500
    De New Balance sneaker

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties