0

goodiebags 150Het zijn nou niet de mensen waarvan je denkt ‘die verdienen nog wel een extraatje in het leven’, maar goed. Gister bij de Oscars hebben alle mensen die genomineerd waren, maar niét hebben gewonnen een nogal uitbundige goodiebag mee naar huis gekregen om de pijn wat te verzachten.

En met uitbundig bedoelen we eigenlijk idioot, want met een totale waarde van 125.000 dollar was het de meest dure goodiebag van de Oscars aller tijden. De zogenaamde ‘swag bag‘ bevatte de usual goodiebag items als beautyproducten en accessoires, maar daar hield het natuurlijk niet mee op: men kreeg onder andere een jaar lang gratis een Audi tot de beschikking ter waarde van 20.000 dollar, een glamping tripje van 12.500 euro en een treinreis door Canada van 15.000 dollar. Voor de zekerheid werd er ook nog een vibrator van 250 euro in gegooid.

Het meest grote cadeau in de goodiebag was overigens wel een erg bijzondere: Olessia Kantor, oprichter van Enigma Life, zal bij de verliezers worden ingevlogen om hun horoscoop te komen vertellen voor 2015. En dat slechts voor 20.000 dollar! 

Wil je precies weten wat er in de goodiebag zat? Klik dan hier.

  • Goodiebags

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties