0

1970787_10152272992380049_650118338_nGisteren was hij te gast bij RTL Late Night. Hij vertelt vol overgave over z’n passie voor plastische chirurgie. Jeffry Ulrich onderging met zijn 29 jaar al 22 behandelingen. Hij had niks te klagen over z’n lichaam, maar was naar zijn zeggen gewoon gefascineerd door plastische chirurgie. ‘Ik houd van het neppe, het theatrale, ik vind het gewoon leuk’.

De behandelingen die Jeffry Ulrich onderging zijn; protheses in zijn borstkas, liposuctie in de flanken, buik en onderrug, bil implantaten, opvulling van de jukbeenderen, botox in het gezicht, de kaaklijn is bijgevuld en zijn boven en onderlip zijn met fillers bewerkt. Een aardig lijstje dus al van de 29e jarige man, maar hij zegt alleen nog zijn neus te willen verfijnen, verder is hij in principe klaar.

Gerard Joling sprak vol verwondering over de jongen, hij is enthousiast en heeft respect voor het feit dat Jeffry plastische chirurgie zo bespreekbaar maakt en zo trots over zijn passie spreekt. Wel vind Gerard hem nog erg jong en is benieuwd hoe het nu verder zal gaan, ook Umberto Tan maakt zich zorgen en sluit het item dan ook af met ‘Ga je neus doen, maar blijf wel gezond’.

Bekijk het item hieronder.

Jeffry Ulrich's meest recente foto

Jeffry Ulrich’s meest recente foto

(Tekst: Bridget van Alphen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties