0

Heidi KlumDe Next Topmodel programma’s zijn een wereldwijde hit. In de VS loopt de show, gepresenteerd door supermodel Tyra Banks, al bijna 20 seizoenen. In Duitsland is er een ander topmodel dat het programma presenteert: Heidi Klum. Zij kreeg gisteren bij de live finale van seizoen 10 de schrik van haar leven.

Terwijl de show ongeveer een uur bezig was, kwam er een telefoontje binnen van een vrouw die zei dat er een bom af zou gaan. Enige tijd later werd rondom de garderobes inderdaad een verdacht pakketje gevonden. Uit veiligheidsoverwegingen is toen besloten om de gehele SAP Arena, waar het live event plaatsvond, te evacueren.

Heidi schijnt helemaal in paniek te zijn geraakt, omdat haar dochter Leni in het publiek zat. Zelf is ze verplaatst naar een ‘geheime schuilplek’, dikke kans dat ook haar dochter Leni daar naartoe is gebracht. Kort na de melding waren er bommenexperts en speurhonden ter plaatse. Die kwamen er gelukkig snel achter dat de bommelding vals was.

Voor alle fans die vanaf de bank naar de show keken, werd na het onderbreken van de liveshow een film afgespeeld: The Blind Side. Er is nog niks bekend over een hervatting van de finale, die op het moment van de onderbreking nog in volle gang was. op Instagram biedt Heidi Klum haar excuses aan voor het ongemak aan alle fans. Ze schrijft bij de foto: ‘Lieve GNT fans, de avond is niet geëindigd zoals ik had gehoopt. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar ik kan u beloven dat we Germany’s Next Topmodel 2015 zullen uitkiezen. We zullen dit geweldige seizoen tot een eind brengen. Beloofd! Kussen, jullie Heidi’.

Bekijk de foto die Heidi bij het bericht plaatste hieronder.

  • Heidi GNT
    @heidi: "Lieve GNT fans, de avond is niet geeindigd zoals ik had gehoopt. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar ik kan u beloven dat we Germany's Next Topmodel 2015 zullen uitkiezen. We zullen dit geweldige seizoen tot een eind brengen. Beloofd! Kussen, jullie Heidi"

(Beeld: www.instagram.com/heidiklum)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties