0

SHOCKING make-up Givenchy kostte 12 uur om aan te brengenVind jij dertig minuten al lang om aan je make-up te besteden? Wat dacht je dan van twaalf uur! Voor de spring/summer collectie van Givenchy werden de modellen een halve dag onder handen genomen door visagisten.

Tijdens de fashion show schitterden de modellen op de catwalk. Nee, niet door hun prachtige outfits, maar door hun make-up. Een deel van de modellen liep de catwalk op met een kristallen gezichtsmasker. Hiervoor werden honderden kristallen steentjes één voor één met een pincet vastgelijmd op het gezicht en lippen. Het leverde een kleurig kunstwerkje op dat ons sterk doet denken aan de poppengezichten van vroeger waarop je pailletten kon prikken.

De vrouw die hier verantwoordelijk voor is, is make-up artist en visionair Pat McGrath. Pat staat er om bekend dol te zijn op glimmers, die ze dan ook graag toepast in haar looks. Tijdens de Dior show vorig jaar ging Pat al los met haar kristalkit op de lippen van de modellen en blijkbaar smaakte dit naar meer. Haar bijzondere make-up masker voor Givenchy kostte in totaal twaalf uur en veertig paar handen om te maken.

Wij zijn erg benieuwd naar een tutorial over deze look

Givenchy Sping summer 2014 Givenchy Sping summer 2014 Givenchy Sping summer 2014 Givenchy Sping summer 2014

www.style.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties