0

gigi 150Gigi Hadid is een favoriet van vele modeontwerpers en is met haar smetvrije imago een unicum in de modellenwereld. Het Guess model staat bekend om haar nuchtere houding en wordt geroemd om haar werkethiek, maar nu lijkt ook Gigi doelwit te zijn van vervelende roddels.

De 19-jarige wordt namelijk beschuldigd van cocaïne gebruik. Gossip website ‘Ocean Up’ beweert dat het topmodel heel anders is dan haar brave imago doet voorkomen. In een filmpje dat opdook op internet zou Gigi cocaïne snuiven op een Victoria’s Secret feestje, waar Gigi model voor is. Op het filmpje zie je het model dansen met vriend Cody Simpson en vervolgens zich buigen over de draaitafel.

Hoewel het beeld inderdaad dubieus is, kunnen wij eigenlijk niet geloven dat Gigi zoiets zou doen. Het model richtte zich ook gelijk tot social media om zich te verdedigen. Op haar Twitter laat de Amerikaanse weten wat ze van de aantijgingen vindt:

I take pride in being a good role model, would never touch that, & will not stand for or put up with a little piece of scum blog like OU.”

Besides for doing the supposed in general, I’d be an idiot to do that at a WORK EVENT in front of hundreds of people/press. I’m insulted.”

Bekijk de het filmpje van Gigi hier

  • gigi 500

(Beeld: www.instagram.com/gigihadid)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties