0

Kim Kardashian“Oh my God, Oh my god!” Hoor je Kris Jenner in paniek roepen wanneer ze ziet wat er met haar dochter Kim Kardashian gebeurd buiten de Balmain show tijdens de Paris Fashion Week. Kim werd daar slachtoffer van rode loper-aanvaller Vitalii Sediuk.

Fans en fotografen, hoe meer hoe beter is het credo van de reality ster en normaal gesproken geniet Kim dan ook met volle teugen van alle aandacht. Totdat Kim het slachtoffer werd van Vitalii Sediuk. De voormalige Ukrainse journalist, die ook al sterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Will Smith en America Ferrera op de rode loper aanviel, had het nu gemunt op onze favoriete Kardashian.

De man sprong op Kim en probeerde haar in de enorme menigte naar de grond te krijgen. Gelukkig was Kims bodyguard alert en wist hij haar direct in veiligheid te brengen. Toch was er eventjes paniek bij de Kardashian familie. Kris kreeg een lichte hartverzakking toen ze het voor haar ogen zag gebeuren en de rest van de avond week hubby Kanye niet meer van Kims zijde.

Bekijk de video hieronder.

  • BP_24991334

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties