0

north west 150Dat North West goed verwend wordt door haar ouders Kim Kardashian en Kanye West zal niet als een verrassing komen. Alleen houdt het 16-maanden oude meisje er wel een ultraluxe leventje op na.

Designers lopen met Nori weg en sturen haar graag allerlei gratis items op, wat geen uitzondering is bij de celebs. Nu ze een eigen stylist heeft, kon een eigen walk-in-closet natuurlijk niet uitblijven. Alleen hangt die voor de helft vol met kleding die ze nog nooit gedragen heeft, om precies te zijn hangt aan 200 honderd stukken nog het designerprijskaartje.

Voor haar eerste verjaardag kreeg de kleine een paar diamanten oorknopjes, maar daarvan heeft ze er nog meer liggen. Van juwelier Lorraine Schwartz heeft ze een paar van een half-karaat ter waarde van 50.000 dollar.

Tijdens North’s laatste tripje naar Parijs verbleef de jonge dame ook echt niet in een ‘simpel’ hotelletje, maar in een penthouse dat speciaal voor haar en de nanny was. En het bedje waar ze in de VS in slaapt is ook absoluut geen IKEA’tje, maar kostte maar liefst 3.950 dollar, wat je echt een bedje van goud kunt noemen. In de culinaire Franse hoofdstad at Nori niet in de meest luxe restaurants, maar kreeg ze organisch voedsel dat haar eigen privé chef had bereid.

Wellicht dat ze binnenkort al deze luxe met een klein broertje of zusje moet gaan delen, want Kim wil dolgraag weer zwanger worden. Waarschijnlijk zal de komst van een tweede kindje niks veranderen aan de ‘golden’ lifestyle’ die North op dit moment leeft.

  • north west

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties