0

SHOCKINGJe kent het wel. Je hebt iets in de winkel zien hangen, je wil het heel graag hebben, maar het is te duur en je besluit het wijs in de rekken te laten hangen. Vervolgens heb je spijt.

Over deze ‘the one that got away’-items heeft Moda Operanda een serie leuke filmpjes gemaakt waarin fashion insiders over dat ene verloren item praten. Ook Anna Dello Russo komt aan het woord maar misschien was zij niet de juiste persoon voor deze video. De Vogue Japan Editor-at-Large is namelijk iemand waarbij dat pertinent niet gebeurt.

In de video zegt ze: “I missed so many boyfriends but not outfits, darling.” Ook gaat ze verder door te zeggen. “Ik moet er duur uitzien, daarom heb ik ongeveer 50.000 dollar nodig voor elke outfit.”

Even een snel rekensommetje en wij komen erachter dat dit betekent dat Dello Russo afgelopen fashion week 1,3 miljoen dollar nodig had voor haar outfits! Tenminste, als de fashionista zich beperkte tot één outfit per dag en de Vogue Editor verkleed zich minstens drie keer per dag.

Bekijk de video hieronder. Zie je deze video niet in onze app? Klik dan hier voor de video.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties