0

SHOCKING Heeft Miranda Kerr een moordenaarHet lijkt alsof het leven als model perfect is, maar blijkbaar gaat het niet altijd over rozen. Zo werd eerder deze week bekend dat Irina Shayk last heeft van een stalker en nu blijkt dat zij niet de enige is die wordt gevolgd door een creep.

Steven C. Swanson, een 52-jarige man uit East Sandwich, heeft gedreigd dat hij naar Los Angeles zou vliegen om een eind aan het leven te maken van Miranda Kerr. Hij had zelf een belletje gepleegd naar het Los Angeles Country Sherrif’s Department om zijn verschrikkelijke plan bekend te maken. Het Sherrif Department lichtte de plaatselijke politie in.

Zij hebben direct het huis van de man doorzocht en vonden meerdere foto’s van Miranda in het huis. Hij verklaarde aan de politie van Sandwich dat hij naar de voormalige VS angel wilde vliegen om haar te redden (van…?). Er werden geen vuurwapens gevonden in het huis, enkel een pistool dat echt oogde.

Steven is psychisch getest en het blijkt (niet geheel verrassend) dat er een steekje los zit bij de man. Hij lijdt aan schizofrenie en zou zijn medicijnen al sinds maart niet meer te hebben gebruikt.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties