0

Kim Kardashian contouringKim Kardashian heeft een heleboel trends en outfits groot gemaakt, maar de make-up techniek contouren is misschien wel het aller populairst geworden door de woorden van Kim. Over de hele wereld zijn meiden tegenwoordig in de weer met deze moeilijke make-up truc.

Kan jij zelf nog wel een beetje scholing gebruiken over de techniek, dan staat YouTube vol met handige filmpjes. Als je het liever van de master himself leert, dan moet je zorgen dat je 25 juni in Californië bent. Kim’s vaste make-up artist, Mario Dedivanovic, en Kim zelf zullen die datum namelijk een make-up masterclass geven over deze specifieke techniek.

Naast je ticket naar Californië moet je er wel nóg meer geld voor over hebben: de goedkoopste tickets zijn namelijk $500,-. Daarnaast kan je een gouden ticket kopen voor $800,- en een platinum ticket voor $1000,-! Bij deze laatste twee tickets krijg je er wel een goodiebag ter waarde van $1000,- voor terug. Je zou het ticket dus kunnen zien als een ‘investering’.

Benieuwd? je vindt meer informatie op hun website: www.marioandkim.com.

  • Kim Kardashian Vogue Brazil
    Ook de make-up van Kims Vogue Brazil shoot is gedaan door Mario.
  • Kim and Mario masterclass
    Het promotiebeeld van de masterclass.

www.instagram.com/kimkardashian

(Beeld: www.vogue.globo.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties