0

kate en william 150Toen laatst een aantal Engelse celebs, waaronder One Direction, prins William en Kate Middleton mochten ontmoeten, zag iedereen er tip top uit. Niet zo gek, want er blijkt een heuse dresscode te zijn als je deze twee royals gaat ontmoeten.

Volgende maand zullen de Duchess of Cambridge en haar man prins William een tripje maken naar de Verenigde Staten waar natuurlijk de gehele Amerikaanse pers bij aanwezig zal zijn. Wil jij enigszins de kans maken om de royals een aantal vragen te stellen of te fotograferen, hoef je niet in een spijkerbroek en sneakers aan te komen. De journalisten moeten zich aan een strikte dresscode houden, waarin die twee items een absolute no go zijn.

De mannelijke journalisten wordt geadviseerd om te verschijnen in een colbert en het liefst ook nog een stropdas. Voor de vrouwen mag een nette pantalon of een mantelpakje met daaronder natuurlijk fatsoenlijke schoenen. Dus als de pers een glimp wil opvangen van het koninklijke stel hebben zij nog tot 7 december de tijd om te gaan shoppen.

  • kate en william

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties