0

REVEAL Doutzen niet langer een van de best betaalde modellenWereldwijd is ons trots Doutzen Kroes bekend. Zo schittert ze op een van de september issues van de Chinese Vogue en door haar werk voor lingeriemerk Victoria’s Secret laat ze menig mannenhart op hol slaan.

Hoe succesvol de Friese schone ook is, ze kan zichzelf niet langer een van de tien bestbetaalde modellen ter wereld noemen. Vorig jaar stond ze nog op een goede vijfde plek met een salaris van 6,9 miljoen dollar, maar die spot is ze dus kwijt. Wel wordt verwacht dat ze volgend jaar een comeback zal maken en terug in het rijtje zal verschijnen.

Topmodel Gisele Bündchen is niet van de troon te stoten en staat nog altijd op nummer één. Maar liefst 42 miljoen dollar heeft ze het afgelopen jaar op haar rekening kunnen bijschrijven. Best een prestatie dat Gisele nog zo gewild is, gezien ze voor een model al redelijk op leeftijd (33 jaar) is en twee kinderen heeft.

In de top 5 staat Miranda Kerr op de tweede plek, gevolgd door Kate Moss, Adriana Lima en Liu Wen. Op de tiende plaats staat het Nederlandse model Lara Stone met 2,4 miljoen euro.

Model Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties