0

SHOCKING Dolce en Gabbana sluiten hun negen winkels in MilaanHet jaar 2013 lijkt niet écht het jaar van Domenco Dolce en Stefano Gabbana te zijn. Na een wat dubieuze uitspraak over hun vermeende belastingfraude, hebben de twee het nu aan de stok met een andere autoriteit.

En dat is raadsman van commercie van Milaan. Die heeft gezegd dat het modeduo geen show zou mogen geven in gemeenschappelijke ruimtes van Milaan omdat de stad geen podium moet geven aan belastingontduikers. Hoewel de man zijn excuses heeft aangeboden, hij zou deze uitspraak gedaan hebben tijdens een informeel gesprek, besloten Dolce en Gabbana het niet te pikken.

Dus als je afgelopen weekend even lekker wou shoppen bij de Dolce & Gabbana winkels in Milaan, dan had je pech. De modeontwerpers hebben hun negen winkels in Milaan gesloten. Op de ramen van de winkels prijkte een papier met een krantenstuk over de uitspraken van de raadsman en daarboven de tekst ‘gesloten vanwege verontwaardiging’.

Blijkbaar maken de Italiaanse mannen zich niet druk over de inkomsten. Naast dat ze hun weekendinkomsten zijn misgelopen dankzij de tijdelijke sluiting, betalen ze ook gewoon hun personeel uit die hadden moeten werken (gelukkig).

dolce gabbana milaan

www.dolcegabbana.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties