0

SHOCKING Sylvie van der vaart doet het met justin bieberDat superster Justin Bieber een echte casanova is was natuurlijk te verwachten, maar nu is het tiener idool gelinkt aan de ex van Rafael van der Vaart.

Sylvie en Justin Bieber sliepen volgens Bild allebei op de VIP-etage van het Hyatt Hotel in Keulen waar Justin was voor een concert. Tegelijkertijd bereidde Sylvie zich voor op de liveshow van Let’s Dance. Volgens de Duitse krant klopten er eerst vijf bodyguards op de hoteldeur van Sylvie. Even later stond Bieber himself in de deuropening. Medepresentator Daniel Hartwich, die samen met Sylvie Let’s Dance presenteert, zou in de pauze van het programma met haar over het klop incident hebben gesproken. Zo zou hij gevraagd hebben of Justin niet gewoon seks wilde, waarop Sylvie in lachen uitbarstte en reageerde met “Onzin, ik had zijn moeder kunnen zijn!”.

Wat er precies gebeurd is tijdens het nachtelijke avontuurtje tussen de vijf bodyguards, Justin Bieber en Sylvie van der Vaart, is nog niet duidelijk. Volgens diverse Duitse media had Justin zich vergist in het kamernummer.

Sylvie van der vaart

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties