0

SHOCKING rihannaCelebrities zullen vast heel erg geïnteresseerd zijn in mode, daar twijfelen we niet aan, maar waar het menig fashionista graag zijn linker arm af zou staan voor een plekje front row bij Chanel komen de celebs alleen opdagen als daar flinke bedragen tegenover staan.

Zo ben je als designer ervan

verzekert dat Beyoncé of Rihanna aan de zijkant van je catwalk zitten als je daar 60.000 pond voor over hebt. Chloe Sevigny doet het voor minder, voor zo’n 40.000 pond verschijnt deze fashion darling front row. Maar, niet elke celeb laat zich in geld betalen. Lily Allen gaf toe ooit bij de Yves Saint Laurent show aanwezig te zijn in ruil voor gratis shoppen bij de store in Parijs. Vervolgens ging de zangeres er met 5.000 pond aan YSL goodies ervan door, waarbij ze het nog netjes hield.

Maar, aan de andere kant. Wanneer één van deze celebs gespot worden met bijvoorbeeld een designer bag van één van deze betalende ontwerpers, dan kunnen zij ervan uitgaan dat deze tas binnen een mum van tijd uitverkocht is. Zo hebben PR bureau’s lijsten met daarop 100 celebs die allemaal een product thuis gestuurd krijgen, wanneer ook maar twee van deze celebs door fotografen met het item worden gespot kunnen de designers van een goede verkoop uitgaan.

Social media sterren zoals Poppy Delevingne en Glee actrice Lea Michelle worden regelmatig door een merk gesponsord om over het label te Instagrammen. Zo werd Poppy tijdens het Coachella festival betaald om in kleding van het merk Superdry te verschijnen en kreeg Lea Michelle 12.000 pond van Lacoste om bij hetzelfde festival aanwezig te zijn!

  • BP_20480452

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties