0

kardashian-jenner 150De Kardashians hebben een turbulent jaar achter de rug waar we familieleden hebben zien komen en gaan. Zo zijn moeder Kris en stiefvader Bruce uit elkaar, heeft Khloé Lamar ingeruild voor French Montana en is Kim Kardashian getrouwd met Kanye West. Door alle veranderingen zullen we dit jaar voor het eerst geen kerstkaart van ze ontvangen.

Zolang we ons kunnen herinneren zien we ieder jaar rond deze tijd een extravagante kerstkaart van de Kardashian-Jenner familie verschijnen. Met zijn allen kleden zij zichzelf zo feestelijk mogelijk aan om vervolgens te poseren voor een familiekiekje. Natuurlijk niet met een kerstmuts op voor de kerstboom, maar eentje die niet misplaatst zou staan in Vogue. Alleen helaas dit jaar zullen we het voor de allereerste keer zonder de beruchte kaart moeten doen.

Kim Kardashian laat weten dat wegens tijdgebrek er dit jaar geen foto is kunnen maken. Wel zal op het kerstspektakel van de familie een photo booth staan, waar we een heleboel kiekjes uit kunnen verwachten. Natuurlijk heeft het helemaal niets te maken met de break-up tussen Kris en Bruce… Hopelijk wordt volgend jaar de traditie weer voortgezet, met wellicht een broertje of zusje voor North erbij als vervanging voor Bruce.

  • kardashian-jenner

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties