0

SHOCKING Deze scan laat zien hoe je voeten eruit zien in high heelsEen paar killer heels geeft jouw outfit net dat extra vleugje vrouwelijkheid en verleidelijkheid dat het soms nodig heeft. Een stoere boyfriend jeans geef je ineens een andere draai met sexy hakken en die little black dress is nog nét even leuker met een paar hoge stiletto’s.

Dat zo’n paar schoenen alleen niet echt goed is voor je lichaam, weten we eigenlijk allemaal wel. Je voeten doen pijn na een dag erop lopen en voor je rug doet het bovendien ook niet veel goeds. Eigenwijs als we zijn, trekken we ze toch keer op keer weer uit de kast omdat het onze looks nou eenmaal afmaakt.

Een nieuwe technologie maakt het mogelijk voor doktoren om je voeten op hooggehakt schoeisel door een scan te halen. En door wat er daardoor op beeld komt, zorgt ervoor dat ze totally not amused zijn. Je grote teen raakt namelijk in een rare positie en gaat omhoog staan; je andere tenen zitten geklauwd en geklemd in de schoenen. De constante druk op je toes kan leiden tot afknelling.

Wel vertellen doktoren dat je gerust high heels kunt dragen naar een feestje; als je ze niet langer dan twee uur achter elkaar aanhebt, is er weinig aan de hand. De issues zullen vooral voorkomen bij vrouwen die hele dagen hun voeten laten lijden.

Doktoren hopen met deze scan te bereiken dat designers enkel nog schoenen ontwerpen die de vorm van de voet heeft; de aanwezigheid van een hak zien ze dus liever niet. Shocking is het zeker, maar of Christian Louboutin hiernaar luistert… Wij hebben er onze twijfels bij.

Klik hier om een scan beeld zien!

Zangeres Victoria Beckham zo zien je voeten eruit in high heels scan

Zangeres Victoria Beckham loopt immer op high heels.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties