0

borgezie-embed_2695638a1Als echte fashionista gaat je modehartje vast sneller kloppen bij het zien van een gloednieuw paar prachtige killer heels. Je kan als vrouw nou eenmaal nooit genoeg schoenen hebben. Word jij van een paar Louboutins al hebberig? Wacht dan maar tot je deze schoenen ziet.

De kans is namelijk vrij groot dat ze nog niet in je kast staan. Deze stiletto’s zijn gemaakt van platina, en ja dan komt de prijs al snel op een aardige 83.000 euro(!). Dat zijn dus letterlijk killer heels, in ieder geval voor je bankrekening. De hakken, genaamd Cleopatra, zijn ontworpen door House of Borgezie en het duurde maar liefst vier jaar om ze te maken.

Dat laatste is ook niet zo raar, aangezien platina 1200 graden moet zijn voordat het smelt en je er dus mee kan werken. Vind jij de prijs toch wat aan de hoge kant? Bedenk dan dat je een levenslange garantie krijgt op de schoenen en dat er tot nu toe maar vijf paar gemaakt zijn.

Maar er is ook goed nieuws. Vergeleken met deze pareltjes lijken Louboutins ineens wel heel betaalbaar. Benieuwd hoe de schoenen eruit zien? Bekijk ze hieronder!

borgezie-embed_2695638a borgezie-main_2695640a

www.borgezie.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties