0

Kardashian look a likeDe Kardashians staan bekend om hun prachtige figuur en ze pronken er graag mee. Miss Kardashian-West heeft waarschijnlijk meer naaktshoots op haar naam staan dan aangeklede en ook haar jonge halfzusjes Kendall en Kylie laten graag wat huid zien op hun Instagram en met hun outfits.

Met al hun populariteit is het niet verwonderlijk dat er een paar mensen héél ver gaan om op de bevallige dames te lijken. De Britse Jordan James Parke raakte door zijn obsessie met Kim Kardashian en haar uiterlijk verslaafd aan lipfillers. Hij loopt nu over straat met wat toevallige voorbijgangers beschreven als ‘blowjob lips’, maar daar betaalt hij wel de prijs voor. Zijn lippen, die inmiddels meer dan 50 keer zijn gevuld met het goedje, zijn aan het lekken…

Ten einde raad zoekt hij hulp bij de doktoren van het E! programma Botched. Wij hopen voor de jongen dat zij hem kunnen helpen, want met lekkende lippen zou zijn idool Kimmie natuurlijk nóóit op straat verschijnen.

Zij lippen is overigens niet het enige wat Jordan ‘heeft laten doen’. De totale kosten van al zijn ingrepen zijn inmiddels opgelopen tot meer dan 100.000 pond, daar schreven we hier al eerder over. In Botched vertelt hij alles over zijn ingrepen, je kan de video hieronder bekijken.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties