0

150Eenmaal, andermaal, verkocht! Hermès heeft wéér veiling geschiedenis gemaakt. Het is namelijk niet de eerste keer dat het modehuis een tas veilt voor een bizar bedrag. In 2011 werd de Porosus Diamond Birkin verkocht voor $203,150. Gisteren was het weer zover!

Het modehuis. dat vooral bekendis vanwege de Birkin bags en zijden sjaaltjes, verkocht gisteren nog een tas voor een wel heel bizar bedrag. De super zeldzame Himlayan Nilo Crocodile Birkin werd namelijk tijdens een veiling in Beverly Hills verkocht voor maar liefst $185,000 (wait what?). De verwachtte prijs lag op $150,000.

Ja je leest het goed, maar wat er dan zo bijzonder aan is vragen we ons wel af. Nou, dat blijkt dus zo te zitten. De tas bevat in totaal 242 diamanten en 18k goud. Daarnaast is de Birkin gemaakt van een albino krokodil. Super zeldzaam dus!

De Himlayan Nilo Crocodile Birkin is nu de tweede duurste tas van de wereld na de Porosus diamond Birkin. Wie er met deze tas is weggelopen, is nog onbekend. De koopster wil liever anoniem blijven, maar ze is in ieder geval de enige vrouw ter wereld die nu met deze tas over straat mag paraderen. Victoria Beckham werd al eerder gespot met de oude versie van deze zeer zeldzame tas, maar zij kan lang nog niet zeggen dat zij de Nilo om haar arm heeft hangen.

Bekijk hieronder de $185,000 dure tas.

  • Hermes-30cm-Matte-Himalayan-Nilo-Crocodile-Birkin-with-Diamond-Hardware
    Himlayan Nilo Crocodile Birkin
  • Victoria Beckham is leaving Chanel's Store in Rue St Honore in Paris.
    Victoria Beckham gespot met een Hermes Himalayan Birkin Bag

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties