0

iphone hairgate 150Vrouwelijke (en mannelijke) iPhone 6 gebruikers zijn boos. Het is nog maar een kleine maand geleden dat de nieuwe edities gelanceerd werden, maar ze blijken niet in de smaak te vallen. Zo zou de Plus versie buigbaar zijn maar dat is niet het enige nare ‘bijeffect’ die de rondte gaat.

Zo gaat het gerucht dat de telefoon de haren uit je hoofd trekt! Bakkenbaarden, hoofdhaar en gezichtshaar zijn niet veilig voor de iPhone 6 en blijven tussen het glas en aluminium vastzitten. Dit zorgt voor ongemakkelijke en pijnlijke ervaringen.

Onnodig haar verliezen is nooit leuk en al helemaal niet als dat met je gloednieuwe telefoon gebeurt. Gebruikers hebben daarom #hairgate hashtag opgezet om met z’n allen te discussiëren over de zogenaamde ‘functie’ die je extra bij de telefoon krijgt.

Wij zijn eigenlijk al wel benieuwd wanneer de eerste rechtzaak zal gaan plaatsvinden want in Amerika weet je het maar nooit. Laatst klaagde een model pas na drie jaar een restaurant aan omdat haar tand was afgebroken door een steentje in de linzensoep.

  • Schermafbeelding 2014-10-07 om 08.43.24

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties