0

solange 150Natuurlijk wemelt het van de geruchten sinds de hele wereld een video kon aanschouwen waarop Solange de hubby van haar zus aanvalt. Wat was er in vredesnaam aan de hand dat Solange het nodig vond om Jay Z wat klappen uit te delen?

Er wordt gezegd dat Solange flink wat alcohol had gedronken tijdens het MET Gala en de after party én al met diverse mensen mot had gezocht. Zo zou ze een woordenwisseling hebben gehad met één van Kim Kardashian’s besties ontwerpster Rachel Roy. Op dat moment kwam Beyoncé nog voor haar op en zei ze tegen Rachel dat ze niet zo’n toon tegen haar zusje moest aanslaan.

Na het MET Gala, zou Beyoncé samen met haar zusje en moeder vertrokken zijn om het huwelijk van Kelly Rowland (Destiny’s Child) bij te wonen. Ook werd Beyoncé twee keer gespot met Jay Z tijdens basketbalwedstrijden waar alles gewoon koek en ei leek te zijn tussen haar en haar man. Opvallend is wél dat Solange plotseling ALLE foto’s van Beyoncé op haar Instagram account heeft verwijderd.

Beyoncé weet waarschijnlijk niet wat ze aan moet met de ruzie die gaande is en plaatste een quote op Instagram waarbij ze hulp aan god vraagt om haar relaties te beschermen.

  • BP_22015037
    Beyoncé, Janelle Monae, Solange, Erykah Badu en Jay Z
  • Solange en Rachel Roy toen alles nog goed zat tussen hun bij het MET gala in 2012
    Solange en Rachel Roy toen alles nog goed zat tussen hun bij het MET gala in 2012
  • BP_22003599
    Solange

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties