0

Keira 150Het is waarschijnlijk de droom van ieder meisje; de liefde van je leven te trouwen in een Chanel trouwjurk. Voor Keira Knightley is deze meisjesdroom vorig jaar in vervulling gegaan.

Keira trouwde vorig jaar met muzikant James Righton in Mazan, Zuid- Frankrijk. Het was een intieme ceremonie met maar 11 gasten. De trouwjapon die Keira droeg op de grote dag heeft zij sindsdien nog vaak gedragen. Het is een korte ‘tea-dress’ die ze ook naar andere gelegenheden droeg, de couture jurk is zo’n 200.000 dollar(!), maar de jurk heeft haar tijd gehad.

Keira was een avondje uit toen haar vriendin haar per ongeluk een elleboog gaf. Deze elleboog werd de jurk fataal, een glas met rode wijn verpestte de spierwitte Chanel. De actrice zag pas toen ze thuis kwam hoe de jurk er aan toe was, hij zat onder de spetters. Maar ach, het was een leuke avond. Keira hoopt dat ze de vlekken er nog uitkrijgt, maar anders heeft ze er vrede mee hoe de jurk aan haar einde is gekomen. Ze heeft in ieder geval erg veel plezier gehad in haar Chanel droomjurk.

Keira Knightley en James Righton

Keira Knightley en James Righton

Keira draagt de jurk gewoon weer.

Keira draagt de jurk gewoon weer.

Keira Trouwjurk

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties