0

Voor veel fashionista's stonden de data al lang van tevoren met een dikke stift gemarkeerd in de agenda: de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf. Het leidde vaak tot hysterische taferelen: ellenlange rijen voor de deur met gillende vrouwen die vervolgens al rennend en graaiend opzoek gingen naar allerbeste koopjes.

Toch lijkt dat nu na 30 jaar verleden tijd, want De Bijenkorf heeft bekend gemaakt te zullen stoppen met de Drie Dwaze Dagen. Topman Giovanni Colauto maakt dit bekend in een interview met De Telegraaf. "De jaarlijkse stuntdagen passen niet meer in het nieuwe concept van het warenhuis. De Bijenkorf wil zich meer richten op het hoogste luxueuze segment. Dat is onze focus. Daar passen geen prijsgedreven promoties in."

"We hebben genoeg succes. Onze omzet steeg in de eerste zes maanden met tien procent. De mensen komen niet voor korting, ze komen voor beleving", aldus Colauto.

Voor wie er nog één keer afscheid wil nemen: volgende maand kunnen we voor de allerlaatste keer onze slag slaan bij de Drie Dwaze Dagen. Ga jij erheen?


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties