0

SHOCKING De badpak dit jaar populairder dan de bikiniVrouwen zijn altijd erg zelfbewust. Laat staan als je naar het strand of het zwembad gaat; jezelf in een badkleding heisen is voor sommige vrouwen een heuse overwinning. In Nederland is de bikini al jaren mateloos populair. Maar zal deze nu plaats moeten maken voor de oude vertrouwde badpak?

Uit een onderzoek onder 2321 vrouwen in de Verenigde Staten blijkt dat zij zich dit jaar het liefst in een badpak hullen. Ruim 53 procent kiest voor deze bedekkende variant, terwijl 29 procent voor een tankini (iets tussen een bikini en badpak in) en slechts 18 procent voor de bikini gaat.

Maar waarom? Ruim 63 procent zegt eerder voor een badpak te kiezen als daar haar figuur beter in uitziet en één op de drie vrouwen vindt het dragen van een badpak comfortabeler. Dat wij vrouwen onzeker zijn blijkt uit het volgende; ongeveer 34 procent van de vrouwen zegt te gaan lijnen om wat beter in haar vel te zitten als er een stranddagje op de planning staat.

Zou Nederland strakt ook massaal aan de badpak gaan? En wat draag jij het liefst op het strand?

Op het strand of bij het zwembad draag ik het liefst...

View Results

Doutzen Kroes bikini

Doutzen Kroes blijft een bikini fan

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties