0

Jerome-Jarre 150Wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder social media: er zijn zelfs een aantal mensen die hun bestaan erop hebben gebouwd. De Franse Jerome Jarre is een heuse Vine superster. Op dit moment heeft hij maar liefst 8 miljoen volgers en zijn filmpjes werden in totaal een miljard keer bekeken. Ook mocht hij bij de talkshow van Ellen verschijnen.

Ondanks dat hij heel bekend is, in een paar minuten kan hij wel vijftig keer worden aangesproken om een selfie te maken met zijn vrienden (zo noemt hij zijn fans), is het échte geld nog niet binnen. Jerome had op een gegeven moment een afspraak met een grote fastfood keten en legde dit stiekem vast met een camera. Hij kreeg een miljoen dollar aangeboden om een jaar in New York te blijven én gesponsorde content te maken.

Opvallend genoeg sloeg hij het aanbod af en dat terwijl hij slaapt in kantoorruimtes en gratis doucht bij een fitness in de buurt. Waarom? Bekijk dat in het bijzondere én grappige filmpje over het leven van Jerome Jarre hieronder én zijn Vine account hier!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties