0

chantal bles robert doornbos 150Styliste Chantal Bles, het zusje van Danie, ken je vast van haar werk als styliste bij The Voice Of Holland. De blondine is al een aantal jaar gelukkig met coureur Robert Doornbos; de twee zijn zelfs verloofd.

Maar Chantal en Robert hebben een nare tijd achter de rug. De twee waren dolblij toen ze afgelopen februari erachter kwamen dat Chantal zwanger was, maar helaas moest de zwangerschap afgebroken worden. “Je wil niet iemand op de wereld zetten met een valse start”, aldus Robert tegen RTL Boulevard.

Chantal viel kilo’s af omdat er iets mis wat met het kindje. Om haar eigen gezondheid te beschermen, moest de styliste noodgedwongen bevallen van het vijftien weken oude jongetje. “Ze laten je bevallen voor het rouwproces. Maar eigenlijk is het niet te doen. Het was heel zwaar en dan ging ook nog eens alles mis wat er maar mis kon gaan.” Gelukkig gaat het na een zware periode weer beter met Chantal en Robert en zijn ze volop aan het ‘oefenen’ om uiteindelijk een groot en gezond gezin te kunnen stichten.

Nieuwsgierig naar het hele verhaal? In het nieuwe nummer van het blad Helden, dat gisteren gelanceerd werd, vertellen Robert Doornbos en Chantal uitgebreid over de heftige gebeurtenis.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos

Robert Doornbos, Chantal Bles, haar vader Jos Bles en zijn partner

Robert Doornbos, Chantal Bles, haar vader Jos Bles en zijn partner

Presentatie Helden 21, Barbara Barend en vader Frits Barend, Richard Krajicek, Arthur Numan, Chantal Bles en partner Robert Doornbos, Bibian Mentel en Ron Berteling

De presentatie Helden nummer 21.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties