0

Magic Mike XXL 2015-07-08 om 10.48.13Channing Tatum liet ons allemaal watertanden toen hij in de eerste Magic Mike film uit de kleren ging op Pony van Ginuwine. Dat beeld krijgen wij niet meer uit ons hoofd en stiekem hopen we dat onze vriend ons een keer verrast met vergelijkbare moves.

Na maanden van lekkermakerij draait Magic Mike XXL eindelijk in de bioscoop en Nederland had zelfs de eer dat de cast een bezoekje bracht aan Amsterdam voor de première. Ook in andere landen draait de film inmiddels volop en dat is te merken aan de bioscoopbezoekers. In de VS brak de film zelfs records; nog nooit was zo een hoog percentage van de bezoekers vrouw. Bij maar liefst 96% van de Magic Mike bioscoopzalen raasde het oestrogeen door het lichaam.

Met deze score verslaat de film The Sisterhood of the Travelling Pants (met 94% vrouwelijke bezoekers) en Sex and the City (met 90% vrouwelijk bezoekers). We kunnen wel doen alsof we verbaasd zijn, maar lets be honest, dit was natuurlijk te verwachten. Funny fact: ook Cara Delevingne gelooft in de magie van stalen buikspieren:

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties