0

carrie mr big slet 150Wij hopen nog altijd op een derde Sex And The City film en dankzij diverse hints van onder andere Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Jennifer Hudson (Carrie’s PA in de 1e film) lijkt deze er echt aan te gaan komen. Maar of we Chris Noth, a.k.a. Mr. Big, nog zo leuk vinden na de volgende uitspraak…

In een interview met News.com.au zegt de acteur dat Carrie wel erg veel vriendjes had in SATC: “Het is een misverstand dat Carrie zijn slachtoffer was want zij was een sterke en slimme vrouw. Mr. Big was altijd eerlijk over zichzelf. De relatie liep niet goed, waarna hij trouwde, terwijl zij daarna… hoeveel vriendjes had ze wel niet? Ze was zo’n slet!”

Gelukkig komt Jenny Bicks, één van de schrijfsters van SATC, voor Carrie op. “Het lijkt erop dat hij vergeten is dat hij Carrie nooit heeft bedrogen, maar wel is vreemdgegaan MET Carrie terwijl hij getrouwd was. Dat was niet cool. Hij mag van geluk spreken dat Carrie uiteindelijk met hem is getrouwd.”

En zo is het!

  • chris noth mr big carrie slet

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties