0

cara 150Dit jaar hebben we veel nieuwe modellen hun intrede gedaan in modellenland en natuurlijk bleven ook de oude vertrouwde gezichten in campagnes verschijnen. Nu het eind van het jaar steeds dichter in zicht komt, werd het wel eens tijd om te zien welk model het dit jaar het beste heeft gedaan.

De site Models.com bracht gisteren een lijst naar buiten met de top 50 gebaseerd op de campagnes, tijdschriften covers en sociale media volgers. Onder andere Kendall Jenner, Gigi Hadid en Georgia May Jagger haalde de lijst, maar Cara Delevingne niet.

Ondanks dat het model het afgelopen jaar maar liefst 2.4 miljoen dollar binnensleepte met al haar modellenklussen, was dit niet genoeg om de top 50 te halen. Dit komt waarschijnlijk doordat Cara zich het afgelopen jaar meer heeft gericht op acteren dan op haar modellencarrière.

Gigi Hadid haalde de lijst door haar Tom Ford campagne en de Pirelli Calender en Kendall Jenner door haar sociale media volgers, wat er maar liefst 33 miljoen zijn. Grote winnaar is het model Edie Campbell die dit jaar in tien campagnes schitterde, waaronder die van Alexander McQueen en Louis Vuitton.

 • cara
  Model Cara Delevingne
 • BP_25304280
  Model Kendall Jenner
 • BP_25283756
  Model Gigi Hadid
 • BP_24867465
  Model Georgia May Jagger
 • BP_25199523
  Model Edie Campbell

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties