0

CALVINDe onderbroeken van Calvin Klein zijn inmiddels net zo iconisch als de campagnebeelden die erbij horen. In 1992 was het aan bad boy Mark Wahlberg en topmodel Kate Moss om het witte CK onderbroekje aan de man te brengen en in 2014 werd niemand minder dan Justin Bieber ingeschakeld voor hetzelfde klusje.

Samen met Nederlands topmodel Lara Stone kroop het duo schaarsgekleed voor de camera van Mert Alas en Marcus Piggott. Dankzij een knap staaltje photoshop kunsten werd de torso van JBiebs voorzien van wat extra buikspieren en werd er hier en daar ook nog een haartje op de onderbuik van JB geplakt. Maar, de stoere make-over door het photoshop team van CK is niet wat de Beliebers heeft doen doordraaien.

Fans van The Biebs zijn boos omdat Lara Stone topless de borst en het kruis van Justin aanraakt. De die hard Beliebers zijn hier niet van gediend en dus hebben zij het topmodel onder vuur genomen. Op Twitter en Instagram gaat het helemaal los. Beliebers schrijven teksten als “Ik vermoord dat meisje”, “Maak jezelf af met een cactus” en “Raak hem niet meer aan, anders maak ik je af.”

Lara Stone heeft nog niet op de bedreigingen gereageerd, maar creepy is het natuurlijk wel.

  • MTI3MjI3NDAzNzgwMDA0MzE4

www.calvinklein.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties