0

SHOCKING Bekende modeontwerpster pleegt zelfmoordHet gebeurt niet zelden dat een persoon die verdienstelijk werkt in de modewereld zichzelf van het leven beroofd. Denk bijvoorbeeld aan Alexander McQueen; een getalenteerde modeontwerper die zichzelf heeft opgehangen. Helaas hebben we triest nieuws over een ander prominent persoon in de fashion industry.

L’Wren Scott (47) heeft gisteravond zelfmoord gepleegd in haar appartement in Manhattan door zichzelf met een shawl op te hangen aan een klink van een deur.  De modeontwerpster had sinds 2001 een relatie met Rolling Stones zanger Mick Jagger, die op het moment op tournee is in Australië.

De ontwerpster stuurde vlak voor haar zelfmoord een bericht naar het personal assistent of ze even wou komen en toen de vrouw arriveerde in het appartement, trof ze de inmiddels overleden ontwerpster aan. L’Wren Scott zou geldproblemen hebben, er wordt gesproken over zes miljoen schuld. Gedurende de tijd dat ze samen was met Mick Jagger heeft ze nooit geld van de rockster willen aannemen.

L’Wren was geliefd in modeland vanwege haar prachtige jurken. Onder andere Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sarah Jessica Parker en Christina Hendricks waren fans was haar designs. Talloze celebs en modemensen hebben in shock gereageerd op de zelfmoord. “Rest in peace, L’Wren Scott. You’ll forever be missed“, aldus Marc Jacobs.

Naomi Campbell plaatste een foto op Instagram van zichzelf en de ontwerpster met daarbij de volgende tekst: “I am deeply shocked and devastated by the news. L’Wren was someone I knew since I was 17. We travelled the world together many times. L’Wren was someone I always loved. She was the epitome of elegance and femininity yet still had a girlish quality. I will miss her honesty and I will miss her friendship. My heart goes out to Mick and all who loved her and were loved by her. “May she Rest in Peace.

L'Wren Scott

L’Wren Scott 4 december vorig jaar bij de British Fashion Awards

Mick Jagger en L'Wren Scott 19 november vorig jaar bij de lancering van de Banana Republic L'Wren Scott Collection

Mick Jagger en L’Wren Scott 19 november vorig jaar bij de lancering van de Banana Republic L’Wren Scott Collection

Mick Jagger en L'Wren Scott bij de Harpers Bazaar Women Of The Year Awards 2013 op 5 november 2013

Mick Jagger en L’Wren Scott bij de Harpers Bazaar Women Of The Year Awards 2013 op 5 november 2013

L'Wren Scott en Daphne Guinness 12 oktober 2012

L’Wren Scott en Daphne Guinness 12 oktober 2012

L'Wren Scott naast Victoria Beckham frontrow bij de Chanel modeshow in januari 2006

L’Wren Scott naast Victoria Beckham frontrow bij de Chanel modeshow in januari 2006

Mick Jagger en L'Wren Scott in 2005

Mick Jagger en L’Wren Scott in 2005

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties