0

SHOCKING Bastiaan van Schaik van de fiets geduwd na Gay PrideAfgelopen weekend stroomde Amsterdam vol, want de Gay Pride was weer in volle gang. De grachten vulden zich met bootjes met feestgangers en langs het water bleef het ook alles behalve rustig. Met het zonnetje aan de blauwe lucht was het voor velen een gezellig event!

Voor Bastiaan van Schaik was de afloop van de Gay Pride echter minder geslaagd. Na een leuke dag stapte de stylist op zijn fiets, maar werd er door, tot dusver, door een onbekende persoon van afgeduwd. Op zijn Twitter account plaatste hij het volgende: “Heb ik weer…superleuke #gaypride…duwt iemand me van mijn fiets…linkerkniebanden gescheurd…nu met veel pijn thuis :-(”

Later liet hij via het social media kanaal weten dat hij in het ziekenhuis is geweest en dat zijn knie gebroken is. Zijn hele been zit in het gips, waarvan Bastiaan op Instagram een foto plaatste. Er zal nog wel enige tijd overheen gaan voordat de stylist weer helemaal hersteld is. We hopen in ieder geval dat hij er weer snel bovenop komt!

Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik

"Gevallen en kniebanden van mijn linkerbeen gescheurd. Nu zielig op de bank. Dag #gaypride"

“Gevallen en kniebanden van mijn linkerbeen gescheurd. Nu zielig op de bank. Dag #gaypride”

"Rood gips om mijn been"

“Rood gips om mijn been”

www.twitter.com/basvanschaik

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties