0

SHOCKING Australische ontwerper maakt badpak van 700.00Tijdens de Victoria’s Secret show betreedt ieder jaar een model de catwalk in een peperduur lingeriesetje bezaaid met edelstenen. De laatste keer had Angel Candice Swanepoel de eer om de Fantasy Bra van maar liefst 10 miljoen dollar te dragen.

Zoiets moet ik ook maken, dacht een Australische sieradenontwerpster vast. Ann Middleton ontwierp in samenwerking met badkledingmerk Sunseeker een badpak ter waarde van maar liefst 700.000 euro. Wat het zo kostbaar maakt? Het pakje is bezet met 220 Australische parels en diamanten van in totaal 133 karaat.

“We zijn er honderden uren mee bezig geweest en hebben zoveel mogelijk Australische parels en edelstenen gebruikt. Ik had nog nooit een badpak gemaakt, maar toen ik het ontwerp zag wist ik dat ik een perfect kledingstuk wilde maken”, aldus Ann Middleton.

Model Samantha Harris zal het peperdure badpak showen tijdens een een presentatie van Sunseeker op 28 november tijdens Gold Coast Swim Fashion Festival in Queensland.

Bekijk foto’s van het badpak hier! Vinden jullie ‘m mooi?

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties