0

Memorable moments Fashion Weeks SS15In de Verenigde Staten zijn ze echt niet blij met America’s Next Top Model mentor Yu Tsai. Kijkers zijn zelfs een petitie gestart om de man van de show af te krijgen en dit heeft alles te maken met Chantell Brown-Young, een deelneemster die lijdt aan een huidziekte genaamd vitiligo.

Yu Tsai gaf Chantelle elke keer de bijnaam ‘panda’ door de pigmentvlekken op haar gezicht en lichaam. Chantelle vindt het zelf niet heel vervelend, maar sprak in een aflevering Yu er wel op aan, omdat dit een slecht voorbeeld is voor de kijkers thuis. Het is natuurlijk niet gepast om mensen met een huidaandoening een bijnaam te geven die daarmee te maken heeft want dit kan erg kwetsend zijn.

Yu Tsai kon zich er niet echt in vinden, omdat hij niet voor Chantell werkte, maar zij voor hem. Hij vond daarom dat hij het allemaal zelf mocht weten, dus er was ook niet echt te spreken over een gepast excuus. Kijkers zijn woedend en willen dat Yu meteen van de show wordt gehaald.

Het gaat trouwens wel de goede kant op met Chantell’s modellencarrière, want het model werd al bij de show van Asish tijdens Londen Fashion Week op de runway gespot. You go girl!

  • Memorable moments Fashion Weeks SS15

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties