0

Mercedes Benz Fashion WeekDat het leven van een model niet altijd over rozen gaat, bewijst ex-fotomodel en presentatrice Charlotte Dawson wel. Op 47-jarige leeftijd is ze afgelopen zaterdag in haar huis in Sydney uit het leven gestapt.

Het Australia’s Next Top Model-jurylid werd herhaaldelijk gepest op Twitter. Er werden tweets naar haar gestuurd met ”Please, hang yourself” en ”Go kill yourself”. De presentatrice kreeg zelfs een eigen hashtag: ”#DieCharlotte”.

Het cyberpesten werd het jurylid al eerder teveel. In 2012 antwoordde ze met ‘You win‘ op Twitter. Hier was een foto bijgevoegd waarop ze een hand vol met pillen had. Vervolgens probeerde ze hiermee in combinatie met wijn een einde aan haar leven te maken. Het mocht gelukkig niet baten en even leek het alsof Charlotte er weer bovenop was gekomen.

In de tussentijd werd ze een ”anti-bullying ambassador” en liet ze zelfs Microsoft, Yahoo, Facebook en Google tekenen voor een programma om haatposts op het net onder de duim te houden.

Helaas is Charlotte de klap blijkbaar nooit helemaal te boven gekomen en heeft ze nu toch echt zelfmoord gepleegd. Shocking, vind je ook niet? Wat denk jij dat er aan internetpesten gedaan kan worden? Bekijk de schokkende foto en tweets hier beneden.

De pillen waarmee de presentatrice zelfmoord probeerde te plegen.

De pillen waarmee de presentatrice zelfmoord probeerde te plegen.

De schokkende haat-tweets waardoor Charlotte afscheid wilde nemen van haar leven.

De schokkende haat-tweets waardoor Charlotte afscheid wilde nemen van haar leven.

R.I.P. Charlotte Dawson

Charlotte Dawson

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties