0

150We leven in een tijdperk dat de ontwikkeling van technologische projecten alsmaar toeneemt. Fashion, beauty en technologie lijken ook al heel goed hand in hand te gaan. Nu zijn ze grote wetenschappers bezig met een ontwikkeling waar we wel een beetje de twijfels bij hebben, maar toch érg handig kan zijn.

Er is namelijk een speciale anticonceptie ‘pil’ in de maak, die als onderhuidse chip wordt ingebracht. Het is de bedoeling dat dit apparaatje in 2018 verkrijgbaar zal zijn. Het apparaatje wordt geleverd met een batterij en een afstandsbediening en zal onder de huid moeten worden ingebracht door middel van een kleine operatie. Met de afstandsbeding kun je zelf beheren op welk gewenst je zwanger wilt raken en met deze uitvinding hoef je voor zestien jaar niet meer langs de apotheek te gaan om je de anticonceptie pil op te halen.

De chip bevat kleine ruimtes die allemaal zijn voorzien van een dagelijkse dosis levonorgestrel. Elke ruimte is daarnaast beschermt met een heel dun laagje titanium en platinum, waardoor het hormoon niet kan lekken. De onderhuidse chip werkt volgens een programma en zal het deurtje van de kleine ruimte op de juiste tijd laten smelten, waardoor de poeder vanzelf in je bloed terecht komt.

Robert Lange is een van de beste wetenschappers die er op de aardbol rondloopt en werkt nu aan de uitvinding. Hij liet zelfs een oor aan de rug van een muis groeien en ontwikkelde een spray tegen frizzy hair, dus een chip moet een makkie zijn. De chips zijn al bij een groep oudere vrouwen ingebouwd en het zou zelfs zo comfortabel zijn dat je vergeet dat de chip er zit.

  • 7ffed8f635198d66e3e65481ad76c011

(Beeld: www.pinsterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties