0

SHOCKINGDov Charney is het brein achter American Apparel maar werd kortgeleden uit zijn eigen bedrijf gezet. Een bijzondere zet maar gisteren lekte de echte reden van het ontslag uit naar de Amerikaanse media.

American Apparel ontsloeg zijn founder uiteindelijk doordat hij zijn voormalige werkneemster Irene Morales in 2011 gedwongen zou hebben zijn seksslaaf te zijn! Daarnaast dwong Dov Charney een andere werknemer naaktfoto’s van Morales zonder toestemming of wetenschap op een blog te plaatsen.

Morales klaagde American Apparel aan voor 260 miljoen dollar, maar die claim werd in 2012 door een rechter verworpen omdat de ex-werkneemster na haar ontslag naaktfoto’s naar haar voormalige baas Charney gestuurd zou hebben.

Maar als dit allemaal in 2011 al aan het licht is gekomen, waarom wordt Charney dan nu pas ontslagen? Kortgeleden dook er een filmpje op van Dov Charney waarin de American Apparel baas naakt voor een aantal vrouwelijke werknemers danst. Daarbij pakt hij ook nog de hand van één van de vrouwen en legt die vervolgens op zijn blote onderrug.

American Apparel staat bekend om provocerende campagnes waarbij naakt niet geschuwd wordt, maar dit gaat gelukkig ook voor AA veel te ver! Wij vermoeden dat er de komende weken nog meer schandalen rondom Dov Charney aan het licht zullen komen.

Bekijk hieronder het filmpje van een naakte (!) Dov Charney die aan het dansen is.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties