0

Whitenicious avaEr is ophef ontstaan nadat de Afrikaanse popster Dencia het huidproductWhiteniscious‘ op de markt bracht. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, zorgt de crème ervoor dat je velletje wordt gebleekt en dit schiet bij sommige mensen in het verkeerde keelgat.

Hoewel Dencia vol blijft houden dat de crème uitsluitend bedoeld was om donkere plekjes en vlekjes op te lichten, laat de reclame toch een ander beeld zien. De popster is hier namelijk vele malen lichter dan op eerdere foto’s. Die marketingstrategie lijkt dan ook gewerkt te hebben; binnen 24 uur was de crème uitverkocht.

I don’t see anybody spending all that money to bleach their entire skin,” verdedigt de zangeres haar product in een interview met Ebony, dat zestig dollar voor een klein potje en honderdzestig dollar voor een grote kost.

De popster geeft toe dat het haar niets uitmaakt of haar kopers het product gebruiken om hun hele huid mee te bleken of alleen de kleine imperfecties. ”Do I know what they want to do with it? No, I don’t care because it’s their money, it’s how they want to spend it.

Zelfs het feit dat de crème een hoge kans op kanker geeft, lijkt Dencia niet serieus te nemen. ”Guess what? The air you breath outside causes you cancer. Everything in the world causes you cancer.

Zou jij je huid willen bleken? Zelfs als het slecht is voor je gezondheid? Bekijk de foto’s van Dencia en haar lichte huid en een videoclip met haar normale skin hieronder! Kun je de video niet zien in onze app? Bekijk ‘m dan hier!

Whitenicious 1 Whitenicious 2 Whitenicious 3

www.whitenicious.com

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties