0

jamie dornan 150Als het goed is dan kunnen we op Valentijnsdag 2015 éindelijk de verfilming van het boek Fifty Shades Of Grey in de bioscoop bewonderen. De rol van Christian Grey is weggelegd voor Jamie Dornan, een Iers voormalig model dat al eerder te zien was de film Marie Antoinette.

Natuurlijk is de beste man mede gecast vanwege zijn good looks, maar zelf is hij niet zo zeker over zijn appearance. “I don’t like my physique. Who does? I was a skinny guy growing up, and I still feel like that same skinny kid“, aldus Jamie. Ondertussen trekt hij wel even zijn kleding uit voor een sexy shoot in het magazine Interview om ons alvast lekker te maken.

Maar niet alleen dankzij de kleding die hij ging uittrekken moest de Ier even slikken, ook aan de kleding die hij moest aanhouden moest hij even wennen. “I’m quite awkward in a suit because I don’t have an opportunity to wear a suit very often, and this is a guy who lives in a suit – the best suit. That has to have an effect.” Gelukkig is hij er wel gewend aan geraakt gedurende het filmen aangezien hij 80 procent van de tijd in een pak rondloopt.

Bekijk de sexy plaatjes die hij liet schieten van zichzelf door het fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott hieronder!

  • jamie-dornan-by-mert-alas-marcus-piggott-for-interview-magazine-june-july-2014
  • jamie-dornan-by-mert-alas-marcus-piggott-for-interview-magazine-june-july-2014-4
  • jamie-dornan-by-mert-alas-marcus-piggott-for-interview-magazine-june-july-2014-5

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties