0

video 150Waarschijnlijk heb jij wel het filmpje gezien van een vrouw die in New York loopt en continu lastig gevallen wordt door mannen met opmerkingen. Als vrouw zijnde heb je het niet altijd makkelijk en filmpjes op YouTube laten de wereld daar eens goed over nadenken.

Als je dit weekend een beetje te veel gedronken hebt, kan je beter niet alleen de bushalte naar huis gaan zoeken. Voor een experiment werd dit gedaan in Hollywood en het resultaat is shocking. Een actrice die speelt dat ze dronken is, vraagt aan vijf verschillende mannen de weg naar de bus die zij moet nemen. Slechts één van de vijf helpt haar naar de bus, de andere proberen allemaal de ‘dronken’ vrouw mee naar hun huis te krijgen.

De één probeert haar over te halen door te zeggen dat hij een waterbed thuis heeft staan en de ander doet het door middel van nog meer bier die hij haar thuis kan aanbieden. Twee mannen gaan haast op de vuist met elkaar, doordat ze de bierdrinkende vrouw allebei mee naar huis willen nemen. Het is triest om te zien dat al die mannen misbruik willen maken van een vrouw die zichzelf duidelijk niet kan verdedigen. Dus dames ook al ben jij misschien nergens bang voor, neem altijd het zekere voor het onzekere en bel een taxi!

Bekijk het onderstaande filmpje hoe de mannen op de ‘dronken’ vrouw reageren.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties